Palvelut

kuva6

Rakennusautomaatio

Rakennusautomaatio on rakennusten valaistus-, valvonta-, hälytys-, lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien automaattista ohjaamista, jossa useat eri järjestelmät yhdistetään helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Rakennusautomaatio lisää viihtyisyyttä, turvallisuutta ja vähentää energiankulutusta.

Exe Group toteuttaa ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti vaativatkin rakennusautomaation asennus-, kytkentä-, testaus-, sekä ohjelmointityöt.

Järjestelmät vaativat toimiakseen myös säännöllistä huoltoa ja kunnossapitoa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa juuri teitä tarpeissanne.

Sisäpeittoverkot

Rakennamme GSM- ja Vire-sisäpeittoverkkoja avaimet käteen periaatteella asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarjoamme verkonrakennusta aina suunnittelusta, rakentamisen ja verkon toiminnan varmistamisen kautta käyttöönottoon saakka.

metsa
2

Aurinkopaneelien asennukset

Aurinkoenergia on edullinen tapa tuottaa sähköä. Tuotetun sähkön määrään vaikuttaa monta eri tekijää: auringon säteily, aurinkopaneelien sijoittelu, kallistuskulma, ikä, materiaalit, lämpötila ja ympäristön mahdollinen varjostus.

Exe Group auttaa teitä valitsemaan kustannustehokkaimman ja teille sopivimman tavan hyödyntää aurinkoenergiaa. Suoritamme aurinkopaneelien asennukset ammattitaitoisesti ja nopeasti niin pieniin kuin suuriin ja vaativiinkin kohteisiin.

Kuituhitsaukset

Nyky-yhteiskunnassa tiedonsiirron tarpeet kasvavat jatkuvasti, eikä perinteinen kupariverkko ja langattomat ratkaisut riitä kattamaan kasvavaa tietoliikennettä. Yleisesti käytössä olevista tekniikoista vain optinen kuitutekniikka pystyy vastaamaan näihin haasteisiin.

Exe Group auttaa teitä tarpeissanne. Toteutamme ammattitaitoisesti sekä valokuituhitaukset että kaapeloinnit kaikkiin tarpeisiin.

1
39430031_ml

Turvallisuusjärjestelmät

Exe Group tarjoaa huippuominaisuuksilla varustettuja turvallisuusjärjestelmiä. Suoritamme rikos- ja paloilmoittimien, sekä kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjestelmien asennukset, ohjelmoinnit ja käyttöönotot.

Yhteystiedot:

Nimi: Exe Group Oy
Käyntiosoite: Kailinniituntie 4, 24800 Halikko
Y-Tunnus 2660063-7

Laskutusosoite:

Exe Group Oy, 26600637, PL 100
80020 Kollektor Scan